HIQ Connect 

Misschien wil je de communicatie binnen je gezin positiever of effectiever krijgen? Meer grip ontwikkelen op de stress en uitdagingen die dagelijks op je af komen? Patronen doorbreken die je als mens meeneemt in je relatie en de opvoeding van je kinderen? Of je wilt vooral je persoonlijke groei een boost geven? 

Kinderen gebruiken hun omgeving om een beeld van zichzelf te ontwikkelen. Als ouder heb je veel invloed op het zelfbeeld van een kind en hoe het zich ontwikkelt. Je neemt hierin ook je eigen overtuigingen, geschiedenis en zelfbeeld mee in het contact met je kind(eren). Wanneer je je als ouder meer bewust wordt van patronen en je eigen communicatie, heeft dit een direct effect op de ontwikkeling van je kind.

HIQ Connect biedt jou als ouder een rijke ervaring waarmee je concreet en praktisch kunt werken aan je ouderschap en persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording van onbewuste processen in je communicatie, waardoor je meer grip en bovenal begrip ten aanzien van de uitdagingen binnen je gezin kunt gaan ervaren. Een training die jou handvatten geeft in de interactie met je gezinsleden, maar die eigenlijk betrekking heeft op alle facetten van je leven. Door actief met jezelf aan de slag te gaan, leer je jezelf als ouder en als mens beter kennen. De inzichten kunnen je helpen vriendelijker naar jezelf te durven kijken, waardoor er ruimte komt voor nieuwe effectievere manieren van communiceren. 

De 6-daagse training wordt verzorgd door twee zeer ervaren trainers uit het werkveld van NLP en systemisch werk. In 3 weekenden bieden zij je in een vaste groep pragmatische en laagdrempelige oefeningen waarbij ruimte is voor eigen inbreng. Je doet inzichten op vanuit het theoretisch kader wat de trainers neerzetten en kunt onder hun professionele begeleiding aan de slag met de processen die een dergelijke training losmaakt. 

Praktische zaken

De aan deelname verbonden kosten komen in totaal voor de 6 dagen op EU 1050,- per deelnemer, inclusief lunch en versnaperingen tussendoor. 

Deelname kan enkel in een traject van 6 dagen. Er kan niet aan losse dagen deelgenomen worden, noch kan er deelgenomen worden als de individuele deelnemer niet alle trainingsdagen beschikbaar is. Deelname als ouderpaar is zeker mogelijk, maar beiden tegen voltarief. 

In sommige gevallen is er de mogelijkheid deel te nemen vanuit de vergoede zorg. Binnen de training pakken de therapeuten naast de component van psycho-educatie waar mogelijk individuele doelen met de deelnemers op, waardoor het het karakter van een groepsbehandeling kent. Neemt u contact met ons op om na te gaan of dit voor uw situatie geldt. 

Inschrijven

Voor vragen of uw inschrijving kunt u zich richten tot Connect@hiq.nl. Na schriftelijke bevestiging van deelname verbindt u zich aan betaling van het volledige bedrag, uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training. Kosteloos annuleren is enkel mogelijk tot 1 maand voorafgaand aan de start van de training, daarna wordt 25% reserveringskosten in rekening gebracht. 

Afspraak maken?

Neem contact op via ons e-mailadres om een afspraak voor intake- en begeleidingsmomenten in te plannen. 
U wordt dan direct in contact gebracht met de juiste zorgverlener.